Wij staan garant voor perfectie in al uw bouw- en verbouwingsprojecten

EC Projects uit Vosselaar staat in voor uw algemene elektriciteitswerken, gyproc- en isolatiewerken en zoveel meer. Alles wordt uitgevoerd met oog voor perfectie. Het belangrijkste is immers een tevreden klant.

 

 

 

Een greep uit onze activiteiten

Over EC Projects

EC Projects werd in 1978 opgestart als eenmanszaak onder de naam Electro-Center, met Erwin Hofkens als zaakvoerder. De zaak was gespecialiseerd in enerzijds algemene elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, elektrische verwarming en verlichting, anderzijds de verkoop van elektrisch installatiemateriaal en huishoudtoestellen.

In 1991 kwam zoon Steve, die al van jongs af in de vakantieperiode en weekends meehielp, in de zaak. Eerst werkte hij onder leercontract en later als zelfstandig helper.

In 2006 werd er besloten de eenmanszaak om te vormen naar een b.v.b.a.. De activiteiten werden uitgebreid naar algemene elektriciteitswerken, gyproc- en isolatiewerken en een afdeling projectontwikkeling voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningen en appartementen. Ook totaalprojecten zijn mogelijk, samen met onze vaste partners-onderaannemers.

Dat betekent dat nu, anno 2016, de klanten bij ons terecht kunnen voor al hun bouwprojecten in Vosselaar. De zaakvoerders, Erwin en Steve Hofkens, staan steeds zelf in contact met de klanten, zowel op de werf als in de fase van de offerte. Wij proberen steeds ons uiterste best te doen om alles tot in de perfectie af te werken zoals gewenst door de klanten. Voor ons is er maar één zaak belangrijk: een tevreden klant. Al onze onderaannemers zijn zorgvuldig geselecteerd zodat wij steeds zeker zijn van perfect afgewerkte realisaties.

Contact opnemen

Wordt u één van onze volgende tevreden klanten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op maat voor uw project. Wij staan u steeds bij met raad en daad!

EC Projects - Vosselaar

EC Projects - Vosselaar

EC Projects - Vosselaar

EC Projects - Vosselaar - Bizbook
  • Debora R.
    13-12-2016 16:01
    Onze verlichting werd tot in het detail uitgevoerd. Dankzij het advies kunnen wij nu genieten van een perfecte verlichting in onze hele woning.
  • Liesl I.
    13-12-2016 16:00
    Tevreden over de installatie van onze elektriciteit ... een aanrader
Back to Top