Woningventilatie: geen vuiltje aan de lucht

Sinds 1 januari 2006 is iedere bouwer of verbouwer verplicht te voldoen aan de nieuwe wetgeving inzake isolatie en ventilatie. Die normen worden samengebracht onder de EPB wetgeving. EC Projects plaatst een betaalbaar systeem dat toch volledig voldoet aan de norm.

Ventilatie van Renson

Voor uw woningventilatie in Vosselaar plaatsen we het systeem Renson (http://www.renson.be en www.energiesparen.be). Dat systeem bestaat uit één centrale afzuiggroep die op vier verschillende plaatsen wordt voorzien, met name badkamer, keuken, wasplaats en wc. De groep zuigt de vuile lucht buiten. Zuivere lucht wordt aangevoerd via roosters in ramen en deuren.

Bij nieuwbouw of renovatie bent u verplicht om aan deze normen te voldoen. U dient dan ook een EPB verslaggever aan te stellen. Ook daarvoor kunnen wij zorgen in samenwerking met onze vaste partner op dit gebied.

Meer weten? Neem contact met ons op

Aarzel niet om ons te contacteren via de contactpagina om vrijblijvend alle inlichtingen te ontvangen. We vertellen u met plezier meer over de installatie, het kostenplaatje,... en stellen vrijblijvend een offerte op.

Back to Top