Bad- en keukenrenovatie

Badkamer- en keukenrenovatie

Is uw badkamer of keuken dringend aan renovatie toe? Dan bent u bij EC Projects uit Vosselaar aan het juiste adres! Wij realiseren het totaalpakket voor zowel keukens als badkamers, dit volledig van A tot Z.

Mobirise

Sanitaire toestellen

Wij werken voor sanitaire toestellen samen met een aantal grotere spelers in sanitair groothandel waar u als klant kan kiezen. Wij verzorgen de plaatsing van uw gekozen toestellen. Tevens voor vloer- en wandtegels kunnen wij beroep doen op winkels waar wij al een ruime tijd mee samenwerken. Hun toonzalen worden steeds voorzien van de laatste nieuwe trends en dit meermaals per jaar. Ook voor keukenmeubels werken wij samen met een aantal gekende keukenbouwers die alles op maat in eigen atelier vervaardigen. Zo kunnen wij u de perfecte werken garanderen.

Onze werking

Wij regelen alles van offerte tot oplevering, en hierbij staat u altijd in contact met de zaakvoerder zelf. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt. Deze komt bij u langs om alle nodige opmetingen uit te voeren en uw wensen te bespreken. Hierna gaan wij over tot het maken van een offerte op maat. Bij akkoord van samenwerking zorgen wij ervoor dat wij op een zo kort mogelijke tijdspanne werken en dit binnen de afgesproken tijdsduur. U hoeft zich geen zorgen te maken, want ook het opruimen en afvoeren van vuil nemen wij voor onze rekening.

Neem contact op voor advies op maat

Wenst u beroep op ons te doen voor uw badkamer- of keukenrenovatie te Vosselaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de contactpagina. Wij staan u graag bij met advies!

         EC PROJECTS
Denkt met de klant mee

       FOLLOW US:

Contact Info

Heidestraat 57

2350 Vosselaar

info@ecprojects.be

+32 (0)495 367 337
+32 (0)496 527 337

+32(0)14/617 337
BTW: BE:0883.359.994

Bij EC Projects uit Vosselaar kunt u altijd rekenen op kwaliteit en service. Aarzel niet om ons in te schakelen voor uw algemene elektriciteitswerken, gyproc- en isolatiewerken, verlichting, ventilatie, totaalprojecten, huishoud-toestellen of projectontwikkeling in Vosselaar