Duurzame gyproc & isolatiewerken

Gyproc

Bij EC Projects uit Vosselaar werken we alleen met de originele producten van Gyproc. Die firma is immers wereldwijd marktleider op dat gebied. Mochten er onverhoopt toch eens problemen opduiken, kunnen wij dan ook steeds beroep doen op de fabriek. Op regelmatige basis volgen wij cursussen bij de fabrikant om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Dat doen wij om u als klant de beste service te kunnen blijven bieden.
Al onze werken worden schilderklaar afgeleverd. Dat houdt in dat alle wanden en plafonds vakkundig worden afgesmeerd en opgeschuurd. 

Wij specialiseerden ons ook in de opbouw van wanden door middel van houtskelet bekleed met osb-platen en afgewerkt met gyproc langs beide zijden. De wanden worden al dan niet geïsoleerd naargelang de vraag van de klant. Die wanden zijn bovendien minstens even sterk als gemetste muren.

Mobirise

Isolatie

Wij verzorgen ook al uw isolatiewerken van a tot z of van dak tot vloer. Dakisolatie voeren wij uit met spykerflensdekens of glaswolplaten, en voorzien we van een dampscherm. Vloerisolatie gebeurt in de vorm van styrobet of isobet of gespoten naadloos pur schuim.

Ook het leveren van de nodige materialen aan de zelfbouwer behoort tot onze mogelijkheden..

Wij werken op maat van uw project

Wordt u één van onze volgende tevreden klanten? Vraag dan via de contactpagina een gratis en vrijblijvende offerte op maat van uw project. Wij staan u steeds bij met raad en daad over gyproc / isolatie in Vosselaar!

         EC PROJECTS
Denkt met de klant mee

       FOLLOW US:

Contact Info

Heidestraat 57

2350 Vosselaar

info@ecprojects.be

+32 (0)495 367 337
+32 (0)496 527 337

+32(0)14/617 337
BTW: BE:0883.359.994

Bij EC Projects uit Vosselaar kunt u altijd rekenen op kwaliteit en service. Aarzel niet om ons in te schakelen voor uw algemene elektriciteitswerken, gyproc- en isolatiewerken, verlichting, ventilatie, totaalprojecten, huishoud-toestellen of projectontwikkeling in Vosselaar