Bespaar tijd en geld met onze totaalprojecten

EC Projects realiseert graag uw totaalprojecten in Vosselaar; van ontwerp tot een volledige, kwalitatieve afwerking van uw werken. Dat doen wij in samenwerking met onze vaste partners en onderaannemers.

Mobirise

EÉN contactpersoon voor uw volledige project, handig toch?

Een persoonlijke benadering is van belang voor ons. Tijdens elke fase staan wij in contact met u om het verloop van de werken te bespreken. De klant heeft daarbij slechts één contactpersoon, wat dus tijd- en geldbesparend is.

Zowel kleine als grote projecten behoren tot de onze mogelijkheden. Omdat wij klanttevredenheid hoog in het vaandel dragen, kunt u steeds op ons rekenen voor een optimale timing en coördinatie van de werken. Vraag vrijblijvend naar onze referenties.

Bespreek uw project met ons

De tevredenheid van onze klanten is onze grootste zorg. Daar besteden wij dan ook veel aandacht aan. Ondertussen werden er al duizenden realisaties door onze zorgen uitgevoerd. Jaarlijks realiseren wij elektriciteitswerken in Vosselaar, in vele woningen en appartementen.

         EC PROJECTS
Denkt met de klant mee

       FOLLOW US:

Contact Info

Heidestraat 57

2350 Vosselaar

info@ecprojects.be

+32 (0)495 367 337
+32 (0)496 527 337

+32(0)14/617 337
BTW: BE:0883.359.994

Bij EC Projects uit Vosselaar kunt u altijd rekenen op kwaliteit en service. Aarzel niet om ons in te schakelen voor uw algemene elektriciteitswerken, gyproc- en isolatiewerken, verlichting, ventilatie, totaalprojecten, huishoud-toestellen of projectontwikkeling in Vosselaar