Verlichting

In het donker? Kies voor onze verlichting

EC Projects begeleidt u graag bij de aankoop van uw binnen-en buitenverlichting in Vosselaar. U vindt bij ons alle grote merken en kan op ons rekenen voor de plaatsing ervan.

Binnenverlichting

Of het nu om een woning, kantoor of winkel gaat, uw interieur is pas af met de juiste binnenverlichting. Bij EC Projects zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij staan u graag bij met een persoonlijke dienstverlening en helpen u met de plaatsing ervan

Buitenverlichting

Sfeerverlichting in uw tuin of oriëntatieverlichting voor uw oprit? Bij EC Projects vinden we altijd de oplossing voor uw wens. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de plaatsing of integratie van uw buitenverlichting. Ook daar helpen wij u graag een handje.

Vragen? Laat het ons weten

Wordt u één van onze volgende tevreden klanten? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de contactpagina. Wij staan u graag bij met advies!

         EC PROJECTS
Denkt met de klant mee

       FOLLOW US:

Contact Info

Heidestraat 57

2350 Vosselaar

info@ecprojects.be

+32 (0)495 367 337
+32 (0)496 527 337

+32(0)14/617 337
BTW: BE:0883.359.994

Bij EC Projects uit Vosselaar kunt u altijd rekenen op kwaliteit en service. Aarzel niet om ons in te schakelen voor uw algemene elektriciteitswerken, gyproc- en isolatiewerken, verlichting, ventilatie, totaalprojecten, huishoud-toestellen of projectontwikkeling in Vosselaar